15 januari Intervisiegroep tuinderij de Es

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Tuin de Es: Eind 19C, 5076 TD Haaren

Ieder loopt regelmatig tegen zaken aan waarbij het handig is om inzichten van een ander te krijgen om te bepalen welke aanpak voor jou het beste werkt. Met allerlei kleine en grote vraagstukken kun je geholpen worden door een intervisiegroep. Door een eenvoudige methode, waarbij een procesbegeleider ondersteunt, krijg je op een avond handige tips waar je direct mee aan de slag kunt. Meld je vrijblijvend aan om te worden geïnformeerd over de mogelijkheden om in het najaar bij de intervisie-groep aan te sluiten. De avonden vinden plaats op 15 januari, 5 februari en 4 maart 2024.

Intervisie

De opzet is eenvoudig. Ieder kan bij de bijeenkomst een eigen, op dat moment meest voorname, vraag in brengen. Zoals waar je qua bodem(beheer) in de praktijk tegenaan loopt en niet goed uitkomt, waarover je meer wilt leren en waarbij je ondersteuning van collega’s op prijs stelt. Ook een vage vraag of niet scherp onderwerp, is op tafel te leggen. Vervolgens vindt met elkaar in een aantal stappen een verdieping plaats, wat leidt tot tips waarmee aan de slag is te gaan en waar alle deelnemers wat aan kunnen hebben. Er zijn afspraken over dat wat aan de orde komt, niet met anderen buiten de groep wordt gedeeld.

Aanmelden en meer informatie

Meer informatie inclusief het aanmeldformulier kun je vinden op de website van Tuinderij de Es.