17 juli Workshop Introductie Agroforestry

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Boerderij Tussen de Hagen, Hessenweg 82, Stoutenburg

Welke mogelijkheden kan agroforestry bieden voor jouw bedrijf, en wat houdt het eigenlijk precies in? Ron van Zandbrink van Boerderij Tussen de Hagen neemt je op woensdag 17 juli mee over zijn bedrijf en deelt zijn ervaring én die van andere pilotprojecten in de provincie Utrecht. 

Agroforestry Netwerk Utrecht

De workshop wordt mede georganiseerd door Agroforestry Netwerk Utrecht, dat dit jaar is opgericht en zich richt op het verbinden van partijen om de beweging naar agroforestry te versnellen. Het netwerk is een initiatief van BoerenBos, de Natuur en Milieufederatie Utrecht en Schevichoven, en wordt gefinancierd door de Provincie Utrecht. 

Meer informatie en aanmelden

 Aanmelden kan via info@boerderijtussendehagen.nl. Deelname aan de workshop is kostenloos.

Bekijk de website van Boerderij Tussen de Hagen voor meer informatie.

Een groep personen staat in een grasveld met bomen op een bewolkte dag
Beeld: ©Boerderij Tussen de Hagen