24 februari Debat Landbouw, Voedsel en Natuur

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Een debat over de toekomst van onze landbouw tussen kandidaat-Kamerleden van diverse politieke fracties.

Op woensdag 24 februari tussen 20.00-21.00 uur wordt er gedebatteerd over de politieke toekomst van onze landbouw, in de nauwe relatie met natuur, de uitdagingen van klimaatveranderingen en de rol van voeding op onze gezondheid. Ook staan we nadrukkelijk stil bij welke rol regio’s, zoals Regio Foodvalley, kunnen spelen bij deze opgaves.

Joris Gerritsen, adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander en Janko van Sloten, Chef Achterhoek en Liemers van De Gelderlander, nemen u mee in het debat. Het debat zal online plaatsvinden en u kunt het debat op 24 februari volgen via de volgende pagina: https://www.wur.nl/nl/activiteit/Debat-Landbouw-Voedsel-en-Natuur.htm?