30 april Groeien naar morgen Webinar over het Omschakelprogramma

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Voor boeren en tuinders die omschakelen naar een duurzame manier van produceren, is de financiering vaak één van de belemmeringen. In dit webinar informeren we je over het Omschakelprogramma dat helpt met deze uitdaging.

Met het Omschakelprogramma stimuleert en ondersteunt  het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) agrarisch ondernemers bij het omschakelen naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Wat houdt het Omschakelprogramma in? Wat verstaan we onder het omschakelen naar toekomstbestendige landbouw? Wat voor soort financieringen verstrekt het pilot Investeringsfonds dat later in het voorjaar van 2021 wordt opengesteld? Waar begin ik als ik wil omschakelen met mijn bedrijf?

Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor het Webinar op 30 april via onderstaand formulier.

Tijdens het Groeien naar morgen Webinar over het Omschakelprogramma vertellen Elselien Breman  (coördinator agro-economie bij LNV), Pieter Baars (manager strategie Nationaal Groenfonds) en melkveehouders Sanne en Christian Klein Koerkamp van Heerlijkheid Linde in gesprek met moderator Jessica van Spengen over omschakelen in de praktijk en de noodzaak van het Omschakelprogramma.

Het Webinar is live te volgen via een individuele link die je na aanmelding ontvangt. Bij aanmelding en tijdens het Webinar kan je vragen stellen.

Aanmelding Groeien naar morgen Webinar over het Omschakelprogramma

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw naam en contactgegevens voor het in behandeling nemen van uw aanvraag voor deelname aan ons webinar, het evt. voeren van benodigd contact hierover en het vervolgens per e-mail toesturen van een persoonlijke weblink voor deelname. Na afloop van deze webinar, sturen wij u per e-mail een evaluatieformulier.

Akkoordverklaring(verplicht)

In samenwerking met: