16 september Excursie Kattendorfer Hof

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Kattendorfer Hof (Duitsland)

De Groene Griffioen en Stichting Wij.Land organiseren een excursie naar het Duitse melkveebedrijf Kattendorfer Hof, een gemengd bedrijf van 450ha ten noorden Hamburg. Dit bedrijf werkt samen met 15 ondernemers en zet zo alle producten direct bij consument af via eigen winkels en oogst-aandeelhouders.

De excursie is bedoeld voor boeren en direct-betrokkenen die zelf meer willen doen met zelf verzuivelen, eigen afzet en samenwerken met andere ondernemers. Gericht op de inkomenspositie en duurzamere bedrijfsvoering op sociaal, economisch en ecologisch vlak.

Meer informatie of aanmelden kan via Excursie Kattendorfer Hof - Wij.land