De Groene Vonk Demobedrijven

Er zijn veel manieren om jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Maar wat past er nu bij jou als ondernemer? Bezoek een Demobedrijf Duurzame Landbouw en laat je inspireren door een aanstekelijk verhaal over duurzaam ondernemerschap. Ga het gesprek aan en laat de Groene Vonk op je overslaan.

De Demobedrijven Duurzame Landbouw zijn agrarische bedrijven die stappen hebben gezet naar duurzaam ondernemerschap. Op hun bedrijf laten de ondernemers jou zien hoe ze dit hebben aangepakt en welke stappen ze nog willen nemen. Een eerlijk verhaal over risico's nemen, fouten maken, successen vieren en perspectief creëren voor de toekomst van je bedrijf.

Activiteiten van demobedrijven

Melk van Waarde

Jan Willem Breukink legt uit dat de smaak van de bodem de smaak van de melk bepaalt. Hoe smaakt onze melk? En wat is de waarde van deze melk? Jeffrey van Mierlo en Jeanne Hartman van Sapienslifestyle leggen ons uit wat de waarde van een goede balans tussen vetzuren ons ondersteunen in een gezonde leefstijl. Melk met de juiste balans mag zijn waarde terugvinden in de maatschappij.

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Zuivelboerderij de Brummenaer: Cortenoeverseweg 125 Brummen

Intervisiegroep - Tuin de Es

Ieder loopt regelmatig tegen zaken aan waarbij het handig is om inzichten van een ander te krijgen om te bepalen welke aanpak voor jou het beste werkt. Met allerlei kleine en grote vraagstukken kun je geholpen worden door een intervisiegroep. Door een eenvoudige methode, waarbij een procesbegeleider ondersteunt, krijg je op een avond handige tips waar je direct mee aan de slag kunt. Meld je vrijblijvend aan om te worden geïnformeerd over de mogelijkheden om in het najaar bij de intervisie-groep aan te sluiten. De avonden vinden plaats op 15 januari, 5 februari en 4 maart 2024.

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Tuin de Es: Eind 19C, 5076 TD Haaren

Bekijk een overzicht van de demobedrijven in jouw sector

Zes demobedrijven uitgelicht