Demobedrijven in Overijssel

Er zijn veel manieren om jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Maar wat past er nu bij jou als ondernemer? 

De Demobedrijven Duurzame Landbouw zijn agrarische bedrijven die stappen hebben gezet naar duurzaam ondernemerschap. Op hun bedrijf laten de ondernemers jou zien hoe ze dit hebben aangepakt en welke stappen ze nog willen nemen. Laat je inspireren door een eerlijk verhaal over risico's nemen, fouten maken, successen vieren en perspectief creëren voor de toekomst van je bedrijf. 

Maak kennis met de demobedrijven in Overijssel.

Melkveehouderij Erve Mentink

“Betrouwbare data, waar onze collega’s op kunnen bouwen”. Daar werken Els en Gerard Uijterlinde dagelijks aan op hun melkveehouderij in Twente. Op het bedrijf werkt het ondernemende stel aan iets wat in de volksmond ‘wetenschapsboeren’ genoemd kan worden.

Landerije de Bunte, Corney Niemeijer en Gerarda van Merkerk (Oele)

Al sinds 2002 wordt er op Landerije de Bunte innovatief met natuur geboerd. “We ervaren de vrijheid van ondernemerschap en autonomie en ontvangen vanuit de maatschappij waardering en erkenning voor ons werk. Dit verdient elke boer!”.

Melkveehouderij & Agroforestry De Melkbrouwerij

De afgelopen jaren hebben Rick en Arjuna Huis in ’t Veld al veel presentaties en rondleidingen gegeven op hun biologische melkveebedrijf. “We willen de komende jaren deze activiteiten als demobedrijf voortzetten en verder professionaliseren. Door onze kennis over melkveehouderij in combinatie met agroforestry te delen en ons netwerk uit te breiden, willen we meer impact kunnen maken.”

Bekijk alle demobedrijven per sector

Wil je zoeken naar een demobedrijf in jouw sector?